Project Καλημέρα: Αποστολή 1η

  1. Στην πρωινή σας έξοδο, για δουλειά, σχολείο, καφέ ή ψώνια, πρέπει να πείτε σε ένα άτομο της επιλογής σας «ΚΑΛΗΜΕΡΑ».
  2. Το επίπεδο δυσκολίας της 1ης αποστολής είναι εύκολο. Μπορείτε να επιλέξετε να πείτε «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» σε άτομο της γειτονιάς σας. Που σας γνωρίζει φατσικά, αλλά δεν έχετε πολλά πάρε-δώσε μεταξύ σας. Αποκλείονται οι φίλοι/συγγενείς. Σε αυτούς θα ήταν καλό να λέτε έτσι κι αλλιώς Καλημέρα. Ψάχνετε για ένα άτομο που δεν μιλάτε συνήθως.
  3. Όταν θα λέτε την λέξη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ», φορέστε το πιο ειλικρινές χαμόγελό σας. Όχι υπερβολικό γιατί δεν θέλουμε να τρομάξουμε τον άλλον, ούτε να πιστέψει ότι τον κοροϊδεύουμε. Απλά χαμογελάστε του.
  4. Μην ξεχνάτε. Η ατάκα «που την είδες την Καλημέρα» από τον οποιονδήποτε είναι κλισέ, αλλά όχι ιδιαίτερα έξυπνη. Το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» είναι μια ευχή και όχι παρατήρηση. Αλλά ΜΗΝ απαντήσετε. Δεν υπάρχει λόγος. Εσείς απλώς του ευχηθήκατε να έχει μια Καλή Μέρα.
  5. Καταγράψτε την εμπειρία σας και την ώρα που συνέβηκε (σημαντικό) ως σχόλιο στο post της αποστολής.
  6. Επαναλάβετε την επόμενη μέρα τα βήματα της αποστολής, μέχρι αυτή να αλλάξει.
  7. Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας.

Συντάκτης: c.l.sad

Is the author of strange short stories, theatrical plays and scripts. Living in Athens, holds more than 40 world records on computer games with the Twin Galaxies Scoreboard. Teaches computers in older people and he is coordinator in Creative Writing Lab and CineLike Lab (film workshop for children). Member of Scriptwriters Guild of Greece. www.oneirokykloi.com

Σχολιάστε